page_banner

Jendhela Wesi lan Lawang Wesi

Jendhela Wesi lan Lawang Wesi

DESIGN FREEDOM: Ngeculake ide lan kreativitas kanthi kebebasan meh tanpa wates. Ing desain, baja nawakake jembaré paling gedhe kanthi nilai stres sing ideal.

TRANSPARENSI: Profil baja sing langsing tipis kanthi jembaré ketinggian minimal ngidini transparansi, nggawe papan urip sing banjir kanthi sithik nalika menehi suhu ruangan sing nyaman.

VERSATILITAS: Seragam baja sing tanpa wates tegese bisa digunakake ing arsitektur tradisional lan kontemporer - ing njaba ruangan utawa ing njero bangunan.

DESAIN: Munculé waja sing apik banget kanggo nggawe bahan bisa digawe saka gaya elegan lan klasik nganti gaya modern.

Gerbang Wesi Tempa

Ing pirang-pirang omah villa, gerbang wesi tempa minangka dekorasi fasad sing paling modis, kanthi sentuhan seni. Kita wis nggawe dekorasi lawang wesi kanggo akeh pelanggan. Biasane dekorasi kebon utawa hotel nganggo lawang wesi, sing bakal nggawe dheweke luwih enak.

Nyedhiyakake layanan khusus kanggo ngetrapake saben syarat pelanggan, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo entuk kepuasan pelanggan 100%.

Jendhela & Pintu Wesi

Napa Window & Door Wesi sing Digawe?

Kandhungan karbon sing sithik nggawe besi tempa dadi awet lan bisa nambah rega ing omah sampeyan. Jendhela lan lawang baja bisa digunakake kanggo lawang mlebu njaba omah, lawang kamar mandhi, villa utawa omah komersial liyane.

Windows & Pintu Wesi Prancis

FREEDOM DESAIN: Luncurkan ide lan kreativitas kanthi bebas meh kabeh wates. Ing desain, baja nawakake jembaré paling gedhe kanthi nilai stres sing ideal.

TRANSPARENSI: Profil baja sing langsing kanthi jembaré ketinggian minimal ngidini transparansi, nggawe papan urip sing banjir sithik nalika nyedhiyakake suhu ruangan sing nyaman.