Glass Post Railing-13

Railing Kaca Kaca

Balustrade Kaca Stainless Steel Paling Dhuwur

Sistem postingan pagar kaca digawe saka tiang waja / logam lan klip kaca. Saben klip digawe saka stainless steel 304/316/2205. Panel kasebut nyekel panel kaca saka loro-lorone nggunakake bantalan karet ing antarane piring baja.

Gunakake klip nganggo kaca biasa, utawa pasang menyang kaca pra-bor kanthi samberan kanggo kekuatan ekstra.


Detail Produk

Tag Produk

Glass Post Railing-7
Glass Post Railing-10
Glass Post Railing-8
Glass Post Railing-11
Glass Post Railing-9
Glass Post Railing-12

Meh kabeh postingan dilengkapi krenjang pegangan tangan ing sisih ndhuwur sing bisa dipasang ing kayu, stainless steel, logam, PVC. Kita bisa milih gaya krenjang handrail ndhuwur saka ndhuwur sing rata utawa universal kanggo mutusake manawa pegangan tangan sampeyan dipasang ing sisih ndhuwur post utawa munggah ing ndhuwur kasebut.

nggunakake Handrail Railing Kaca ACE sing anggun lan modern kanggo nyithak tampilan sampeyan kanthi elegan, Dibangun kanthi bahan sing paling dhuwur, pegangan tangan kayu lan logam nawakake garis sing resik lan gangguan minimalis. Kurung, sendi, lan bahan sing dipasang wis dirancang kanthi tliti supaya fokus karo kaendahan ing sekitar sampeyan, dudu hardware.

Nalika tampilan mbukak sadurunge sampeyan, manawa sampeyan lan tamu didhukung karo pegangan tangan mewah sing bakal tahan wektu.

Ing babagan materi, angel golek sing luwih apik tinimbang pos stainless steel. Iki amarga tiang baja ngemot papat kaluwihan utama sing bahan liyane ora bisa saingan. Salah sawijining kaluwihan yaiku daya tahan, amarga kiriman baja tahan karat iki bakal bisa digunakake ing ndhuwur lan ngluwihi ekspektasi industri.

Nggunakake kiriman waja menehi daya tahan sanajan ora abot banget, saengga cocog karo area kaya dek nalika pos abot besi bakal ngemot beban sing mbebayani banget. Sifat ringan saka baja wis dadi fitur umum ing pirang-pirang proyek bangunan.

Alesan liya kenapa baja dadi bahan sing populer yaiku duwe kaluwihan kasebut tanpa larang banget. Iki tegese sampeyan bisa duwe pager pager stainless steel tanpa kuwatir njaluk didol. Keuntungan liyane saka pos baja yaiku katon apik; pos pagar stainless steel bakal menehi finish profesional lan sing bakal bertahan nganti pirang-pirang taun.

Gandheng kiriman stainless steel bakal menehi akeh kaluwihan sing dudu bahan liyane. Kanthi dipasang pager stainless steel, sampeyan ora prelu bosok, lan perawatan bakal minimal. Railing postingan waja tahan karat minangka pilihan sing apik kanggo pagar sing katon apik banget lan bakal suwe banget.

Glass Post Railing

Langkah1: Kirimake pangukuran utawa gambar proyek sampeyan

Ing tahap wiwitan proses, sampeyan bisa ngirim pangukuran utawa gambar proyek sampeyan. Yen sampeyan ora duwe dimensi, kita bakal menehi instruksi cara ngukur. Sajrone sesi iki, tim desainer bakal komunikasi karo sampeyan utawa masalah pemecahan masalah Insinyur.

Langkah2: Desain

Hubungi Tim Desain kanggo njaluk penawaran khusus lan miwiti proses rekayasa pagar anyar sampeyan.

Kanthi mung pangukuran kira-kira, kita bisa menehi rega ing pagar sing dibutuhake kanggo omah lan ruang sampeyan! Aja kuwatir presisi ing langkah iki saiki, yen kutipan rampung, tim kita nglumpukake sisa informasi sing dibutuhake.

Glass Post Railing-2
Glass Post Railing-3
Glass Post Railing-4

Langkah 3: Kutipan

Rega sistem pager kaca stainless bakal ditemtokake kanthi ukuran sakabehe pagar sing sampeyan butuhake, uga opsi rampung sing sampeyan pilih.

Kita wis nggawe estimator rega online sing bisa digunakake kanggo entuk ide umum babagan biaya sistem kanggo aplikasi sampeyan, lan sampeyan bisa ndeleng sepira beda pilihan ngrampungake rega sampeyan.

Langkah 4: Pabrik Railing

Sawise gambar toko disetujoni, sistem pager kaca stainless sampeyan dadi produksi ing pabrik kita ing Foshan, China. Kita duwe fasilitas pabrikan kayu, logam, lan kaca dadi bisa nggawe kabeh tangga lan pagar sampeyan.

Fokus proses pabrikan yaiku supaya proses instalasi bisa digawe paling gampang. Kaca lan waja dipotong nganti dawa sing dibutuhake. Kita bisa dadi tepat amarga kita ngontrol proses teknik kanggo kabeh sistem, lan nggawe proses instalasi dadi tugas majelis sing sederhana.

Langkah 5: Instalasi

Sawise sistem pagar sampeyan digawe, kita bakal dikirim nganggo gambar instruksi instalasi lan menehi instruksi instalasi kanthi online. Produk kami gampang dipasang ing DIY lan umume ora perlu las. Umume proyek bisa dirampungake mung sawetara dina.

Yen perlu, ACE uga nyedhiyakake instalasi menyang lawang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan