• banner

Railing Kaca Standoff

  • Stainless Steel Wall Mount Round Square Adjustable Glass Standoff Balustrade

    Dinding Baja Stainless Steel Babak Persegi Luwes Standoff Kaca

    Railing kaca standar yaiku sistem sing panel kaca bisa diamanake kanthi tabung (silinder stainless steel bunder / persegi). Gelas kasebut duwe bolongan pra-pengeboran, dipasang ing papane, lan papan mandegake ngamanake panel menyang pasuryan vertikal sistem tangga lan lantai. Iki bisa dadi sistem pager tanpa kerangka kanthi minimal hardware visual. Cathetan: amarga cara pengikat, keputusan kanggo nggunakake sistem iki kudu digawe ing tahap pigura amarga panyengkuyunge kudu cukup kanggo ndhukung gelas.