• banner

Tangga tangga

  • Metal Anti-Rust Steel Spiral Staircase for Small Space

    Tangga Spiral Baja Anti Karat Logam kanggo Ruang Cilik

    1. Jejak cilik pigura tangga spiral dadi gampang dipasang ing desain apa wae. Tangga spiral ngirit meter persegi sing penting amarga duwe area sing luwih cilik tinimbang tangga konvensional. Kanthi wujud sing wani lan konfigurasi sing beda-beda, bisa uga dadi obyek apik ing proyek.

    2. Sampeyan bisa ngirim pangukuran utawa gambar proyek sampeyan. Yen sampeyan ora duwe dimensi, tim desainer bakal komunikasi karo sampeyan utawa masalah pemecahan Engineer.

  • Glass Handrail Curved Staircases for House Space Saving

    Tangga sudhut mlengkung Kaca Handrail kanggo Ngirit Space Space

    Tangga lengkung sing lengkung sing apik lan kompleks dianggep minangka puncak kerajinan tangga. Tim profesional duwe pengalaman, katrampilan lan katrampilan sing akeh, lan bisa nyedhiyakake layanan sing paling apik wiwit inspirasi nganti instalasi.

    Tangga lengkung sing dirancang kanthi apik nyedhiyakake luwih saka mung fungsi fungsine. Nyatane, tangga minangka bagean integral saka desain, titik fokus, lan biasane perabotan pertama sing dideleng para tamu.

  • Double Beam Stainless Steel Stringer Straight Staircase

    Tangga Geser String Beam Ganda Ganda

    Stringer dobel yaiku desain tangga sing ngambang sing nampilake loro tali ing ngisor langkah lan saka pinggir tangga kanggo tampilan sing ngambang.

    Tangga stringers dobel bisa digunakake ing aplikasi perumahan utawa komersial, uga ing proyek interior lan eksterior.

    Tangga loro-stringer ngrasa struktural luwih stabil tinimbang tangga stringer siji.

    Tampilan modern lan kontemporer minangka ciri khas tangga stringer dobel. Iki minangka undhak-undhakan serbaguna sing meh bisa mlaku (kayu, kaca, marmer, baja) lan bahan pegangan tangan.

  • Prefabricated Metal Wood Step Mono Stringer Staircase

    Tangga Kayu Logam Prefabrikasi Tangga Stringer Mono

    1: Stringer: 200 * 150 * 6mm waja bubuk A3, ditutupi sus304, sat316 satin / mirror.

    2: Tapak: kayu solid 30mm, kaca temperamen laminasi 25, 52mm, marmer padat 30mm.

    3: Dhukungan Tapak: pelat baja kenthel 6.0mm, bubuk bubuk A3 dilapisi, sus304, satin16 satin / mirror.

    4: Handrail: kayu solid Φ50.8mm, sus 304 utawa finish sat316 satin / mirror.

    5: Rail Stair: Pager kaca 12mm tempered utawa laminasi kanthi mandheg sus304 / sus316.

  • Invisible Cantilever Glass Steel Wooden Step Floating Staircase

    Tangga Kayu Kancing Gelas Kaca Katon Tanpa Katon

    1: Stringer sing ora katon: 150 * 200 * 6mm pipa datar.

    2: Langkah: Langkah kayu solid 50mm; 25.52 / 33mm kaca tempered laminasi / marmer 50mm; Ukuran langkah standar: 1000 * 280mm.

    3: Bahan kayu solid opsional: 1 # Pantai Europen; 2 # Ek; 3 # Manchurian Ash; 4 # Thailand Ek.

    4: Pilihan ril: Railing Kaca; Pagar kawat, pagar rod.

    5: Dhuwur riser: saka standar 160 ~ 195mm; Tahan riser udakara 185mm.

    6: Wangun tangga: bentuk lempeng; Wangun u lan bentuk L.

    7: Ngatur: Ana ing panjaluk.