page_banner

Tangga tangga

Desain tangga modern

Kanthi tangga klasik lan kontemporer sing kasedhiya ing bentuk kit, kita duwe undhak-undhakan kanggo saben aplikasi. nggawa kehangatan lan karakter ing omah, sampeyan bakal nemokake apa-apa ing jarak sing akeh.

Jarak undhak-undhakan ACE sing didol duwe tangga kayu lan logam, dadi gampang cocog karo gaya desain ruang sampeyan.

Tangga Spiral

Tapak sikil cilik saka tangga spiral dadi gampang dicocogake karo desain apa wae. Tangga spiral ngirit meter persegi sing penting amarga duwe area sing luwih cilik tinimbang tangga konvensional. Kanthi wujud sing wani lan konfigurasi sing beda-beda, bisa uga dadi obyek apik ing proyek.

Tangga lengkung

Tangga lengkung sing lengkung sing apik lan kompleks dianggep minangka puncak kerajinan tangga. Tim profesional duwe pengalaman, katrampilan lan katrampilan sing akeh, lan bisa nyedhiyakake layanan sing paling apik wiwit inspirasi nganti instalasi.

Tangga Balok Ganda

Stringer dobel yaiku desain tangga sing ngambang sing nampilake loro tali ing ngisor langkah lan saka pinggir tangga kanggo tampilan sing ngambang. Tangga stringers dobel bisa digunakake ing aplikasi perumahan utawa komersial, uga ing proyek interior lan eksterior. Tangga loro-stringer ngrasa struktural luwih stabil tinimbang tangga stringer siji.

Tangga Beam Mono

1: Stringer: 200 * 150 * 6mm waja bubuk A3, ditutupi sus304, sat316 satin / mirror.

2: Tapak: kayu solid 30mm, kaca temperamen laminasi 25, 52mm, marmer padat 30mm.

3: Dhukungan Tapak: pelat baja kenthel 6.0mm, bubuk bubuk A3 dilapisi, sus304, satin16 satin / mirror.

Tangga Ngambang

1: Stringer sing ora katon: 150 * 200 * 6mm pipa datar.

2: Langkah: Langkah kayu solid 50mm; 25.52 / 33mm kaca tempered laminasi / marmer 50mm; Ukuran langkah standar: 1000 * 280mm.

3: Bahan kayu solid opsional: 1 # Pantai Europen; 2 # Ek; 3 # Manchurian Ash; 4 # Thailand Ek.