• banner

Railing Kaca Spigot

  • Tempered Glass Swimming Pool Fence Spigot Glass Railing

    Pager Kolam Renang Kaca Tempered Pagar Kaca Spigot

    Clamping Glass Railing minangka sistem panel kaca diamanake kanthi klip kaca sing dipasang ing postingan utawa kadang-kadang pagar utawa sepatu. Sistem iki gampang banget lan apik kanggo kolam renang lan loteng.

    Kaca Spigot: Bahan stainless steel Duplex 2205, kelas 304/316 uga kasedhiya. Dupleks 2205 kanthi kemampuan anti-korosi sing dhuwur. Pilihan permukaan spigot kaca: Mirror Polish Finished / Satin-Finished / Nickel Brushing. Ora mbutuhake bolongan kanggo panel kaca. Wujude persegi lan bunder.

    Kaca Panel: 12mm (1/2 inci) kaca safety tempered bening kanthi sertifikasi AS / NZS 2208, CE lan SGCC. Kekandelan liyane uga bisa digunakake.

    Dipasang: dipasang ing lantai, dipasang sisih lan bor inti

    Sampeyan kudu nggunakake paling ora rong talon kanggo saben panel kaca 4 '. Saben wong bobote udakara 2kgs lan ukuran 160-180mm saka ngisor nganti ndhuwur.