• banner

Produk

  • Aluminum Windows & Doors

    Jendela & Pintu Aluminium

    Jendela produk lan lawang aluminium ACE kalebu jendela kere, jendhela gantung kaping pindho, jendela kamar, jendela lipat, jendela geser, lawang engsel, lawang poros, lawang lipat, lawang geser lan tembok jendhela lan liya-liyane nawakake macem-macem, nilai asli lan saran profesional.

  • Residential Villa Garden Luxury Driveway Wrought Iron Main Gate

    Gerbang Utama Taman Mewah Villa Taman Gerbang Wesi Wesi

    Ing pirang-pirang omah villa, gerbang wesi tempa minangka dekorasi fasad sing paling modis, kanthi sentuhan seni. Kita wis nggawe dekorasi lawang wesi kanggo akeh pelanggan. Biasane dekorasi kebon utawa hotel nganggo lawang wesi, sing bakal nggawe dheweke luwih enak.

    Nyedhiyakake layanan khusus kanggo ngetrapake saben syarat pelanggan, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo entuk kepuasan pelanggan 100%.

  • Reasonable Price Customized Wrought Iron Windows & Doors

    Jendela & Pintu Wesi Wajik Disesuaikan sing Wajar

    Napa Window & Door Wesi sing Digawe?

    Kandhungan karbon sing sithik nggawe besi tempa dadi awet lan bisa nambah rega ing omah sampeyan. Jendhela lan lawang baja bisa digunakake kanggo lawang mlebu njaba omah, lawang kamar mandhi, villa utawa omah komersial liyane.

    Wesi tempa bisa tahan kahanan cuaca sing angel tanpa rusak lan nyedhiyakake keamanan banget amarga ora bisa rusak.

    Uga bisa mbengkongaken bentuk amarga nyandhang lan suwek. Amarga awet, tahan tahan karat.

    Gerbang iki ora mbutuhake pangopènan lan warna cat uga awet amarga perawatan permukaan cat ditutupi bubuk.

    Sanajan wesi tempa larang regane dibandhingake karo bahan liyane, nanging isih menehi akeh kaluwihan sing dadi pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

  • Simple Design Steel Frame French Wrought Iron Windows & Doors

    Bingkai Baja Desain Sederhana Jendela & Pintu Besi Tempa Prancis

    Kabebasan DESAIN

    Ngeculake ide lan kreativitas kanthi kebebasan meh tanpa wates. Ing desain, baja nawakake jembaré paling gedhe kanthi nilai stres sing ideal.

    TRANSPARENSI

    Profil baja sing langsing tipis kanthi jembaré ketinggian minimal ngidini transparansi, nggawe papan urip sing banjir kanthi sithik nalika menehi suhu ruangan sing nyaman.

    VERSATILITAS

    Seragam baja sing tanpa wates tegese bisa digunakake ing arsitektur tradisional lan kontemporer - ing njaba ruangan utawa ing njero bangunan.

    DESAIN

    Munculé waja sing apik banget kanggo nggawe bahan bisa digawe saka gaya elegan lan klasik nganti gaya modern.

  • Custom Traditional Wrought Iron Railing for Balcony or Stair

    Railing Besi Tempa Tradisional Khusus kanggo Balkon utawa Tangga

    1. Kuwat, awet, sambung, terstruktur.

    2. Kaendahan alam, kenthel, sederhana lan bening.

    3. Nduweni plastisitas sing apik banget, lan bisa nggawe macem-macem komponen wesi lan pager adhedhasar kebutuhan pelanggan.

    4. Instalasi sing gampang, ora diwatesi kanthi undulasi medan, cocog kanggo adopsi area gedhe.

    5. Regane luwih larang.

  • Aluminum Post Handrail Powder Coated Balustrade System

    Sistem Balustrade Dilapisi Bubuk Aluminium Post Handrail

    Pagar balkon paduan aluminium gampang dipasang, gampang diproses, lan produke entheng.

    Guardrail balkon paduan aluminium nduweni kekuatan dhuwur, fleksibilitas sing kuat, lan tahan korosi sing apik.

    Dibandhingake karo bahan tradisional liyane, pagar balkon aloi aluminium bisa nolak pengaruh lan ketegangan sing luwih gedhe nalika keluwesan sing luwih apik.

  • Terrace Aluminum Frameless U Channel Base Glass Railing

    Terrace Aluminium Frameless U Channel Base Railing Kaca

    Railing Kaca Sepatu Kaca Aluminium / pagar saluran kaca tanpa bingkai / balustrade kaca saluran aluminium yaiku sistem pagar saluran kaca sing dipasang ing lantai, uga kasedhiya kanggo dipasang ing sisih tembok.

    Bahan aluminium 6063-T5 kanthi resistansi korosi sing apik kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan. Wis rampung minangka warna anodized, warna nutupi bubuk lan gandum kayu ing akeh desain dekorasi.

  • Decking Stainless Steel Baluster Wire Cable Railing

    Decking Kabel Kawat Baluster Stainless Steel

    Kanthi desain modern lan rega murah, pagar kawat baja minangka alternatif utama kanggo pager ing geladak lan tangga. Kita nggunakake stainless steel minangka bahan baku kanggo komponen pabrik kanthi tepat, mula hardware uga tahan korosi. Kawat tahan lama minangka solusi kuat sing bisa nglindhungi dek lan tangga kanthi aman. Tuku, entuk kutipan utawa deleng sawetara proyek sing wis rampung!

  • Stainless Steel Rod Bar Railing System for Balcony

    Batang Batang Batang Stainless Steel kanggo Balkon

    Rail Steel Rod Stainless Steel ACE cocok kanggo omah kanthi gaya modern.

    Kanthi Rods, Instalasi ora luwih gampang lan hardware pancen stainless steel kanggo mbantu sistem iki urip.

    Rod Railing uga cocog kanggo lingkungan pesisir ekstrem, aplikasi sudhut mlengkung, lan pagar tangga. Railing batang kita wis nggawe sistem pager horisontal kaya sing paling apik.

  • Top-ranked Stainless Steel Post Glass Balustrade

    Balustrade Kaca Stainless Steel Paling Dhuwur

    Sistem postingan pagar kaca digawe saka tiang waja / logam lan klip kaca. Saben klip digawe saka stainless steel 304/316/2205. Panel kasebut nyekel panel kaca saka loro-lorone nggunakake bantalan karet ing antarane piring baja.

    Gunakake klip nganggo kaca biasa, utawa pasang menyang kaca pra-bor kanthi samberan kanggo kekuatan ekstra.

  • Tempered Glass Swimming Pool Fence Spigot Glass Railing

    Pager Kolam Renang Kaca Tempered Pagar Kaca Spigot

    Clamping Glass Railing minangka sistem panel kaca diamanake kanthi klip kaca sing dipasang ing postingan utawa kadang-kadang pagar utawa sepatu. Sistem iki gampang banget lan apik kanggo kolam renang lan loteng.

    Kaca Spigot: Bahan stainless steel Duplex 2205, kelas 304/316 uga kasedhiya. Dupleks 2205 kanthi kemampuan anti-korosi sing dhuwur. Pilihan permukaan spigot kaca: Mirror Polish Finished / Satin-Finished / Nickel Brushing. Ora mbutuhake bolongan kanggo panel kaca. Wujude persegi lan bunder.

    Kaca Panel: 12mm (1/2 inci) kaca safety tempered bening kanthi sertifikasi AS / NZS 2208, CE lan SGCC. Kekandelan liyane uga bisa digunakake.

    Dipasang: dipasang ing lantai, dipasang sisih lan bor inti

    Sampeyan kudu nggunakake paling ora rong talon kanggo saben panel kaca 4 '. Saben wong bobote udakara 2kgs lan ukuran 160-180mm saka ngisor nganti ndhuwur.

  • Stainless Steel Wall Mount Round Square Adjustable Glass Standoff Balustrade

    Dinding Baja Stainless Steel Babak Persegi Luwes Standoff Kaca

    Railing kaca standar yaiku sistem sing panel kaca bisa diamanake kanthi tabung (silinder stainless steel bunder / persegi). Gelas kasebut duwe bolongan pra-pengeboran, dipasang ing papane, lan papan mandegake ngamanake panel menyang pasuryan vertikal sistem tangga lan lantai. Iki bisa dadi sistem pager tanpa kerangka kanthi minimal hardware visual. Cathetan: amarga cara pengikat, keputusan kanggo nggunakake sistem iki kudu digawe ing tahap pigura amarga panyengkuyunge kudu cukup kanggo ndhukung gelas.