page_banner

warta

Sofitel Thalassa Alger Sea & Spa lan Sofitel Diététique Alger Sea & Spa

Hotel bintang 5 stainless steel railing-hotel glass balustrade

Klien: SIH - Société d'investissement Hôtelière - Staoueli, Algeria  

Manajemen: SOFITEL - Hotel Accor

Apa sing disedhiyakake kanggo proyek iki:

Kita nyedhiyakake kabeh balustrade rod stainless steel balkon kanggo omah B1 lan kabeh Aluminium U base Shoe Glass Balustrade kanggo omah B2, gunggunge gunggunge udakara luwih saka 2700 meter liner.

Sofitel Thalassa Alger Sea Sofitel Thalassa Alger Sea-2 Sofitel Thalassa Alger Sea-3 Sofitel Thalassa Alger Sea-4


Wektu kiriman: Agustus-09-2021