page_banner

warta

Proyek Jalur Metro 2 Panama

Jalur kasebut dawane 21 kilometres trek dhuwur lan kasusun saka 16 stasiun kanthi geladhak, entuk jangkoan lan perlindungan sing luwih gedhe ing musim udan. Kajaba iku, ngemot panel aluminium lan lampu langit polikarbonat sing bakal dadi penghemat energi, amarga nggunakake lampu alami. Iki minangka proyek sing aman, amarga duwe prosedur pengawasan khusus sajrone nindakake, ngetrapake sistem kontrol otomatis.

Proyek kasebut minangka conto infrastruktur sosial sing sejatine. Sajrone konstruksi luwih saka 6.000 buruh melu, sing luwih saka 70% warga ing komunitas sing makarya. Luwih saka 98 komunitas lan 48 pusat pendhidhikan sing dikirim ing saindenging proyek kasebut wis entuk manfaat saka proyek kasebut, saengga bisa ningkatake kualitas urip luwih saka 500.000 wong ing sisih wétan Panama.

Infrastruktur kasebut wis dirancang kanggo ngeterake luwih saka 16.000 penumpang saben jam lan arah, kanthi wektu lelungan 35 menit. Iki dirancang kanggo kapasitas maksimal 40.000 penumpang sajrone jam sibuk lan diadaptasi kanggo wong sing kurang kapasitas.

Kontrak pambangunan Line 2 saka Metro Metro kalebu layanan rekayasa desain, karya sipil, instalasi tambahan jalur, pasokan lan instalasi sistem kereta api komprehensif kalebu stok gulung lan komisioning awal jalur kasebut.

Karya kasebut bakal kalebu 16 stasiun lan 21 kilometer saka jalur kereta api sing dhuwur, nyambungake stasiun saka distrik San Miguelito menyang 24 de Diciembre. Iki kalebu telung typologi stasiun sing beda:

Poros tengah, gantri lan stasiun khusus. Desain awal nampung aliran 16.000 penumpang saben jam ing saben arah. Proyek iki bakal nguntungake udakara setengah yuta wong ing distrik Panama wétan.

Ace nyedhiyakake proyek iki: Kita nyedhiyakake kabeh 17 stasiun sing ana gandhengane karo watu kaca stainless steel, gunggunge jumlahe luwih saka 8.000 meter liner. Total Proyek Regane Luwih Saka USD800,000.

Panama Metro Line 2 Projects-3
Panama Metro Line 2 Projects
Panama Metro Line 2 Projects-2

Wektu kiriman: Agustus-09-2021