• banner

Railing Modern

  • Aluminum Post Handrail Powder Coated Balustrade System

    Sistem Balustrade Dilapisi Bubuk Aluminium Post Handrail

    Pagar balkon paduan aluminium gampang dipasang, gampang diproses, lan produke entheng.

    Guardrail balkon paduan aluminium nduweni kekuatan dhuwur, fleksibilitas sing kuat, lan tahan korosi sing apik.

    Dibandhingake karo bahan tradisional liyane, pagar balkon aloi aluminium bisa nolak pengaruh lan ketegangan sing luwih gedhe nalika keluwesan sing luwih apik.

  • Terrace Aluminum Frameless U Channel Base Glass Railing

    Terrace Aluminium Frameless U Channel Base Railing Kaca

    Railing Kaca Sepatu Kaca Aluminium / pagar saluran kaca tanpa bingkai / balustrade kaca saluran aluminium yaiku sistem pagar saluran kaca sing dipasang ing lantai, uga kasedhiya kanggo dipasang ing sisih tembok.

    Bahan aluminium 6063-T5 kanthi resistansi korosi sing apik kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan. Wis rampung minangka warna anodized, warna nutupi bubuk lan gandum kayu ing akeh desain dekorasi.

  • Decking Stainless Steel Baluster Wire Cable Railing

    Decking Kabel Kawat Baluster Stainless Steel

    Kanthi desain modern lan rega murah, pagar kawat baja minangka alternatif utama kanggo pager ing geladak lan tangga. Kita nggunakake stainless steel minangka bahan baku kanggo komponen pabrik kanthi tepat, mula hardware uga tahan korosi. Kawat tahan lama minangka solusi kuat sing bisa nglindhungi dek lan tangga kanthi aman. Tuku, entuk kutipan utawa deleng sawetara proyek sing wis rampung!

  • Stainless Steel Rod Bar Railing System for Balcony

    Batang Batang Batang Stainless Steel kanggo Balkon

    Rail Steel Rod Stainless Steel ACE cocok kanggo omah kanthi gaya modern.

    Kanthi Rods, Instalasi ora luwih gampang lan hardware pancen stainless steel kanggo mbantu sistem iki urip.

    Rod Railing uga cocog kanggo lingkungan pesisir ekstrem, aplikasi sudhut mlengkung, lan pagar tangga. Railing batang kita wis nggawe sistem pager horisontal kaya sing paling apik.

  • Top-ranked Stainless Steel Post Glass Balustrade

    Balustrade Kaca Stainless Steel Paling Dhuwur

    Sistem postingan pagar kaca digawe saka tiang waja / logam lan klip kaca. Saben klip digawe saka stainless steel 304/316/2205. Panel kasebut nyekel panel kaca saka loro-lorone nggunakake bantalan karet ing antarane piring baja.

    Gunakake klip nganggo kaca biasa, utawa pasang menyang kaca pra-bor kanthi samberan kanggo kekuatan ekstra.

  • Tempered Glass Swimming Pool Fence Spigot Glass Railing

    Pager Kolam Renang Kaca Tempered Pagar Kaca Spigot

    Clamping Glass Railing minangka sistem panel kaca diamanake kanthi klip kaca sing dipasang ing postingan utawa kadang-kadang pagar utawa sepatu. Sistem iki gampang banget lan apik kanggo kolam renang lan loteng.

    Kaca Spigot: Bahan stainless steel Duplex 2205, kelas 304/316 uga kasedhiya. Dupleks 2205 kanthi kemampuan anti-korosi sing dhuwur. Pilihan permukaan spigot kaca: Mirror Polish Finished / Satin-Finished / Nickel Brushing. Ora mbutuhake bolongan kanggo panel kaca. Wujude persegi lan bunder.

    Kaca Panel: 12mm (1/2 inci) kaca safety tempered bening kanthi sertifikasi AS / NZS 2208, CE lan SGCC. Kekandelan liyane uga bisa digunakake.

    Dipasang: dipasang ing lantai, dipasang sisih lan bor inti

    Sampeyan kudu nggunakake paling ora rong talon kanggo saben panel kaca 4 '. Saben wong bobote udakara 2kgs lan ukuran 160-180mm saka ngisor nganti ndhuwur.

  • Stainless Steel Wall Mount Round Square Adjustable Glass Standoff Balustrade

    Dinding Baja Stainless Steel Babak Persegi Luwes Standoff Kaca

    Railing kaca standar yaiku sistem sing panel kaca bisa diamanake kanthi tabung (silinder stainless steel bunder / persegi). Gelas kasebut duwe bolongan pra-pengeboran, dipasang ing papane, lan papan mandegake ngamanake panel menyang pasuryan vertikal sistem tangga lan lantai. Iki bisa dadi sistem pager tanpa kerangka kanthi minimal hardware visual. Cathetan: amarga cara pengikat, keputusan kanggo nggunakake sistem iki kudu digawe ing tahap pigura amarga panyengkuyunge kudu cukup kanggo ndhukung gelas.