Floating-Staircase-13

Tangga Ngambang

Tangga Kayu Kancing Gelas Kaca Katon Tanpa Katon

1: Stringer sing ora katon: 150 * 200 * 6mm pipa datar.

2: Langkah: Langkah kayu solid 50mm; 25.52 / 33mm kaca tempered laminasi / marmer 50mm; Ukuran langkah standar: 1000 * 280mm.

3: Bahan kayu solid opsional: 1 # Pantai Europen; 2 # Ek; 3 # Manchurian Ash; 4 # Thailand Ek.

4: Pilihan ril: Railing Kaca; Pagar kawat, pagar rod.

5: Dhuwur riser: saka standar 160 ~ 195mm; Tahan riser udakara 185mm.

6: Wangun tangga: bentuk lempeng; Wangun u lan bentuk L.

7: Ngatur: Ana ing panjaluk.


Detail Produk

Tag Produk

Data Tangga Spesifikasi Data Spesifikasi
Lantai nganti dhuwur lantai Disesuaikan adhedhasar situs proyek sampeyan Kandel Balok 10/12/5 + 5/6 + 6mm
Langkah Lenghth 900-2000mm Jembar langkah 250-350mm
Dhuwur Langkah 150-200mm Ukuran tangga ora kurang saka 3500mm kanggo tangga sing mlengkung
(Riser)     ora kurang saka 1300mm kanggo tangga spiral
Komponen Ukuran Materi Lumahing
Stringer / Beam 150 * 150 * 6mm / 100 * 200 * 6mm / 300 * 12mm / 300 * (6 + 6) mm Waja A3; SS304 / 316 Dilapisi bubuk; Satin utawa mirror rampung
Posting Pusat 104/108/114 * 4mm kanggo tangga spiral Waja A3; SS304 / 316 Dilapisi bubuk; Satin utawa mirror rampung
Tapak dawa: Disesuaikan Kayu, Kaca, Marmer, Granit Lukisan, Frost, Cetha, Polesan
  jembaré: 250-300mm    
  kekandelan: Kayu solid 30mm; 25.52mm kaca tempered laminasi; Marmer padat 30mm.    
  (Kayu padat 38mm / 10 + 10mm / 12 + 12mm kaca laminasi kanggo tangga spiral) / Customized    
Dhukungan Tapak 50.8 * 50.8 * 4mm / 38 * 38 * 4mm tabung persegi / piring baja 6mm Waja A3; SS304 / 316 Dilapisi bubuk; Satin utawa mirror rampung
Balustrade Pagar kaca 12mm / stainless steel, pager kaca 10 / 12mm / pager stainless steel / disesuaikan kaca tempered utawa laminasi; Waja A3; SS304 / 316 Cetha, satin utawa pangilon
Handrail 50.8 * 1.35mm pegangan tangan utawa pegangan slot, 38 / 50.8 * 1.2mm / pegangan slot / disesuaikan Waja A3; SS304 / 316; kayu padhet; Pegangan tangan PVC. satin utawa pangilon utawa bubuk dilapisi
Floating Staircase6
Floating Staircase9
Floating Staircase7
Floating Staircase10
Floating Staircase8
Floating Staircase11

Langkah1: Kirimake pangukuran utawa gambar proyek sampeyan

Ing tahap wiwitan proses, sampeyan bisa ngirim pangukuran utawa gambar proyek sampeyan. Yen sampeyan ora duwe dimensi, kita bakal menehi instruksi cara ngukur. Sajrone sesi iki, tim desainer bakal komunikasi karo sampeyan utawa masalah pemecahan masalah Insinyur 

Langkah2: Desain

Hubungi Tim Desain kanggo njaluk penawaran khusus lan miwiti proses rekayasa tangga anyar sampeyan.

Kanthi mung kira-kira lantai utawa ukuran lantai, kita bisa menehi rega ing tangga sing dibutuhake kanggo omah lan ruang! Aja kuwatir presisi ing langkah iki saiki, yen kutipan rampung, tim kita nglumpukake sisa informasi sing dibutuhake.

Floating Staircase (1)
Floating Staircase (2)

Langkah 3: Kutipan

Rega sistem tangga sing ngambang bakal ditemtokake kanthi ukuran tangga sing dibutuhake, uga pilihan pungkasan sing sampeyan pilih.

Kita wis nggawe estimator rega online sing bisa digunakake kanggo entuk ide umum babagan biaya sistem kanggo aplikasi sampeyan, lan sampeyan bisa ndeleng sepira beda pilihan ngrampungake rega sampeyan.

Langkah 4: Pabrik Tangga

Sawise gambar toko disetujoni, sistem strapircase ngambang sampeyan bakal digawe ing pabrik ing Foshan, China. Kita duwe fasilitas pabrikan kayu, logam, lan kaca dadi bisa nggawe kabeh tangga lan pagar sampeyan.

Fokus proses pabrikan yaiku supaya proses instalasi bisa digawe paling gampang. Stringer dipotong nganti dawa sing tepat. Kita mbukak trek ing endi krenjang sing dipasang, lan malah mbukak bolongan pra-tlapak ing lokasi sing pas arep dipasang rol.

Kita bisa dadi tepat amarga kita ngontrol proses teknik kanggo kabeh sistem, lan nggawe proses instalasi dadi tugas majelis sing sederhana.

Langkah 5: Instalasi

Sawise sistem tangga sampeyan digawe, kita bakal dikirim nganggo gambar instruksi instalasi lan menehi instruksi instalasi online. Produk kami gampang dipasang ing DIY lan umume ora perlu las. Umume proyek bisa dirampungake mung sawetara dina.

Yen perlu, ACE uga nyedhiyakake instalasi menyang lawang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan