Curved Staircase-13

Tangga lengkung

Tangga sudhut mlengkung Kaca Handrail kanggo Ngirit Space Space

Tangga lengkung sing lengkung sing apik lan kompleks dianggep minangka puncak kerajinan tangga. Tim profesional duwe pengalaman, katrampilan lan katrampilan sing akeh, lan bisa nyedhiyakake layanan sing paling apik wiwit inspirasi nganti instalasi.

Tangga lengkung sing dirancang kanthi apik nyedhiyakake luwih saka mung fungsi fungsine. Nyatane, tangga minangka bagean integral saka desain, titik fokus, lan biasane perabotan pertama sing dideleng para tamu.


Detail Produk

Tag Produk

Tangga lengkung ACE nggawe titik fokus sing elegan lan apik banget kanggo omah sampeyan. Desain tangga lengkung iki digawe khusus karo dimensi lan bahan tartamtu kanggo nggawe desain sampurna sing cocog banget saben wektu. Ketemu karo desainer konsultasi ACE kanthi gratis kanggo mbantu sampeyan ndeleng sesanti dadi kasunyatan lan ngganti ruang kanthi bagean struktural sing unik.

Data Tangga Spesifikasi Data Spesifikasi
Lantai nganti dhuwur lantai Disesuaikan adhedhasar situs proyek sampeyan Kandel Balok 10/12/5 + 5/6 + 6mm
Langkah Lenghth 900-2000mm Jembar langkah 250-350mm
Dhuwur Langkah 150-200mm Ukuran tangga ora kurang saka 3500mm kanggo tangga sing mlengkung
(Riser)     ora kurang saka 1300mm kanggo tangga spiral
Komponen Ukuran Materi Lumahing
Stringer / Beam 150 * 150 * 6mm / 100 * 200 * 6mm / 300 * 12mm / 300 * (6 + 6) mm Waja A3; SS304 / 316 Dilapisi bubuk; Satin utawa mirror rampung
Posting Pusat 104/108/114 * 4mm kanggo tangga spiral Waja A3; SS304 / 316 Dilapisi bubuk; Satin utawa mirror rampung
Tapak dawa: Disesuaikan Kayu, Kaca, Marmer, Granit Lukisan, Frost, Cetha, Polesan
  jembaré: 250-300mm    
  kekandelan: Kayu solid 30mm; 25.52mm kaca tempered laminasi; Marmer padat 30mm.    
  (Kayu padat 38mm / 10 + 10mm / 12 + 12mm kaca laminasi kanggo tangga spiral) / Customized    
Dhukungan Tapak 50.8 * 50.8 * 4mm / 38 * 38 * 4mm tabung persegi / piring baja 6mm Waja A3; SS304 / 316 Dilapisi bubuk; Satin utawa mirror rampung
Balustrade Pagar kaca 12mm / stainless steel, pager kaca 10 / 12mm / pager stainless steel / disesuaikan gelas tempered utawa laminasiWaja A3; SS304 / 316 Cetha, satin utawa pangilon
Handrail 50.8 * 1.35mm pegangan tangan utawa pegangan slot, 38 / 50.8 * 1.2mm / pegangan slot / disesuaikan Waja A3; SS304 / 316; kayu padhet; Pegangan tangan PVC. satin utawa pangilon utawa bubuk dilapisi
Curved Staircase-7
Curved Staircase-10
Curved Staircase-8
Curved Staircase-11
Curved Staircase-9
Curved Staircase-12

Langkah1: Kirimake pangukuran utawa gambar proyek sampeyan

Ing tahap wiwitan proses, sampeyan bisa ngirim pangukuran utawa gambar proyek sampeyan. Yen sampeyan ora duwe dimensi, kita bakal menehi instruksi cara ngukur. Sajrone sesi iki, tim desainer bakal komunikasi karo sampeyan utawa masalah pemecahan masalah Insinyur.

Langkah2: Desain

Hubungi Tim Desain kanggo njaluk penawaran khusus lan miwiti proses rekayasa tangga anyar sampeyan.

Kanthi mung kira-kira lantai utawa ukuran lantai, kita bisa menehi rega ing tangga sing dibutuhake kanggo omah lan ruang! Aja kuwatir presisi ing langkah iki saiki, yen kutipan rampung, tim kita nglumpukake sisa informasi sing dibutuhake.

Curved Staircase-1
Curved Staircase-2

Langkah 3: Kutipan

Rega sistem tangga sing mlengkung bakal ditemtokake kanthi ukuran tangga sing dibutuhake, uga pilihan pungkasan sing sampeyan pilih.

Kita wis nggawe estimator rega online sing bisa digunakake kanggo entuk ide umum babagan biaya sistem kanggo aplikasi sampeyan, lan sampeyan bisa ndeleng sepira beda pilihan ngrampungake rega sampeyan.

Langkah 4: Pabrik Tangga

Sawise gambar toko disetujoni, sistem tangga lengkung sampeyan bakal digawe ing pabrik ing Foshan, China. Kita duwe fasilitas pabrikan kayu, logam, lan kaca dadi bisa nggawe kabeh tangga lan pagar sampeyan.

Fokus proses pabrikan yaiku supaya proses instalasi bisa digawe paling gampang. Stringer dipotong nganti dawa sing tepat. Kita mbukak trek ing endi krenjang sing dipasang, lan malah mbukak bolongan pra-tlapak ing lokasi sing pas arep dipasang rol. Kita uga duwe instalasi test sadurunge dikirim.

Kita bisa dadi tepat amarga kita ngontrol proses teknik kanggo kabeh sistem, lan nggawe proses instalasi dadi tugas majelis sing sederhana.

Langkah 5: Instalasi

Sawise sistem tangga sampeyan digawe, kita bakal dikirim nganggo gambar instruksi instalasi lan menehi instruksi instalasi online. Produk kami gampang dipasang ing DIY lan umume ora perlu las. Umume proyek bisa dirampungake mung sawetara dina.

Yen perlu, ACE uga nyedhiyakake instalasi menyang lawang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan