Aluminum Glass Railing-13

Pagar Kaca Aluminium

Sistem Balustrade Dilapisi Bubuk Aluminium Post Handrail

Pagar balkon paduan aluminium gampang dipasang, gampang diproses, lan produke entheng.

Guardrail balkon paduan aluminium nduweni kekuatan dhuwur, fleksibilitas sing kuat, lan tahan korosi sing apik.

Dibandhingake karo bahan tradisional liyane, pagar balkon aloi aluminium bisa nolak pengaruh lan ketegangan sing luwih gedhe nalika keluwesan sing luwih apik.


Detail Produk

Tag Produk

Aluminum Glass Railing-12
Aluminum Glass Railing-9
Aluminum Glass Railing-10
Aluminum Glass Railing-7
Aluminum Glass Railing-11
Aluminum Glass Railing-8

Energi kanggo ngasilake siji ton aluminium kanggo pabrikan mung 5% saka bahan liyane, ngirit meh 10 ton emisi CO2-mupangat tambahan sing nambah peringkat LEEDS kanggo sawijining proyek.

Lumahing pagar balkon paduan aluminium diobati kanthi perawatan anti-oksidasi, sing bisa nggawe produk paduan aluminium duwe fungsi resistansi korosi sing dhuwur.

Ora preduli apa jinis lingkungan, pagar waja paduan aluminium ora bakal teyeng, luntur, bubuk, tiba, lan warnane bakal padhang lan awet. Sanalika, opsi warna sing sugih kanggo memenuhi syarat pelanggan.

Kiriman Tabung Persegi 50 * 50mm Utawa Nyetel Dhasar Panjaluk Klien Lumahing Rampung Dilapisi bubuk
Panel Kaca Toughed, Laminated, obscure Warna Kaca Cetha, Frost utawa Warna
Dhuwur Disesuaikan Tipe Gunung Gunung Ndhuwur, Sisih utawa Inti
Top Cap 90 * 32mm Square Handrail Ngewangi Rail 1½ "SS Rail; 2" Rail kayu
Pilihan Warna Kode Warna Ireng, Putih utawa Khusus sing Didhasarake Klien
Kandel Kaca 1/2 "(min.) Panel Kaca

Langkah1: Kirimake pangukuran utawa gambar proyek sampeyan

Ing tahap wiwitan proses, sampeyan bisa ngirim pangukuran utawa gambar proyek sampeyan. Yen sampeyan ora duwe dimensi, kita bakal menehi instruksi cara ngukur. Sajrone sesi iki, tim desainer bakal komunikasi karo sampeyan utawa masalah pemecahan masalah Insinyur.

Langkah2: Desain

Hubungi Tim Desain kanggo njaluk penawaran khusus lan miwiti proses rekayasa pagar anyar sampeyan.

Kanthi mung pangukuran kira-kira, kita bisa menehi rega ing pagar sing dibutuhake kanggo omah lan ruang sampeyan! Aja kuwatir presisi ing langkah iki saiki, yen kutipan rampung, tim kita nglumpukake sisa informasi sing dibutuhake.

Aluminum Glass Railing
Aluminum Glass Railing-2

Langkah 3: Kutipan

Rega sistem pager kaca aluminium sampeyan bakal ditemtokake kanthi ukuran sakabehe pagar sing sampeyan butuhake, uga opsi finish sing sampeyan pilih.

Kita wis nggawe estimator rega online sing bisa digunakake kanggo entuk ide umum babagan biaya sistem kanggo aplikasi sampeyan, lan sampeyan bisa ndeleng sepira beda pilihan ngrampungake rega sampeyan.

Langkah 4: Pabrik Railing

Sawise gambar toko disetujoni, sistem pagar kaca aluminium sampeyan bakal digawe ing pabrik ing Foshan, China. Kita duwe fasilitas pabrikan kayu, logam, lan kaca dadi bisa nggawe kabeh tangga lan pagar sampeyan.

Fokus proses pabrikan yaiku supaya proses instalasi bisa digawe paling gampang. Railing dipotong nganti dawa sing dibutuhake. Kita bisa dadi tepat amarga kita ngontrol proses teknik kanggo kabeh sistem, lan nggawe proses instalasi dadi tugas majelis sing sederhana.

Langkah 5: Instalasi

Sawise sistem pagar sampeyan digawe, kita bakal dikirim nganggo gambar instruksi instalasi lan menehi instruksi instalasi kanthi online. Produk kami gampang dipasang ing DIY lan umume ora perlu las. Umume proyek bisa dirampungake mung sawetara dina.

Yen perlu, ACE uga nyedhiyakake instalasi menyang lawang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan